Verslag PB 2020 01Het verslag van het Provinciaal Bestuur van de Europees-Continentale Provincie van de Broedergemeente aan de Synode over de periode tot 31 januari 2020 is gepubliceerd. De leden van de Synode en de gemeenten hebben elk een exemplaar ontvangen (digitaal en/of op papier). Het verslag is in drie talen beschikbaar. U kunt alle drie taalversies hieronder downloaden. Nu de Synodezitting is uitgesteld tot 2021 zal het verslag te zijner tijd aangevuld worden.

DSCF6269 Text 2 klein
In verband met de coronapandemie hebben het Provinciaal Bestuur en het Synodebestuur besloten om de Synodezitting 2020 uit te stellen. Als nieuwe datum is voorlopig gekozen voor 6 t/m 13 maart 2021. De plaats van de zitting moet nog nader worden bepaald. Alle ingediende voorstellen blijven uiteraard geldig.

Synode door de jaren heen

Dagteksten

zondag 19 september 2021

 

  • Woord voor de maand september

    U hebt veel gezaaid, maar u brengt weinig binnen; u eet, maar u wordt niet verzadigd; u drinkt, maar u wordt er niet vrolijk van; u kleedt zich, maar u wordt er niet warm van; de loonarbeider krijgt zijn loon, maar in een buidel met een gat!

    Hag. 1:6 (WV)